Home

Subcategorieën

 • Oplegrubber granulaat

  Oplegrubber granulaat gesneden van Merk Regupol 6510 en 7210. A kwaliteit. Bijvoorbeeld gebruikt bij ontkoppelen bestratingen , dakbedekking, terrasbouw, zonnepanelen stellage, betonfunderingen en betonnen vloeren beton op beton en Oplegrubber kan ook worden gebruikt in houtskeletbouw om verschillende redenen, vooral bij de plaatsing van houten balken of dragende elementen. Hier zijn enkele toepassingen en voordelen van het gebruik van oplegrubber in houtskeletbouw:

  Draagkracht en isolatie: Niveau en uitlijning: Verlenging van de levensduur Trillingen en geluidsisolatie: .

  Het plaatsen van ganulaatrubber tussen bestrating en nieuwbouwhuizen Schokabsorptie: Granulaatrubber heeft enige schokabsorberende eigenschappen, Afwatering: Granulaatrubber heeft uitstekende afwateringseigenschappen. Het kan helpen voorkomen dat regenwater zich ophoopt tussen de bestrating en de huizen, waardoor mogelijke waterproblemen worden verminderd.

  Voor mee info klik hier

 • Oplegrubber volrubber SBR

  SBR oplegrubber. Rubber voor binnen en opgesloten constructies . Voor op staalconstructies en betonnen vloeren op staal. beton op staat of staal op staal

 • Bouwvilt

  Bouwvilt A kwaliteit 1000 grams te gebruiken balken houtskeletbouw, Betond op kalkzandsteen, Akoestische ontkoppeling.

 • Rond snoer EPDM

  Rond snoer als rubberkoord, elastiek, stootrubber, als opvulsnoer van EPDM

 • Regupol Resist

  Voor opleggingen op PVC en andere kunststofdaken. Dit om weekmakersmigratie te voorkomen en uw dakbedekking te beschadigen.

 • Vierkant oplegrubber

  kleine vierkantjes granulaat regupol oplegrubber

 • Glas oplegrubber

  Oplegrubber wordt vaak gebruikt in glazen overkappingen en polycarbonaat en andere structuren om het glas op zijn plaats te houden en te ondersteunen. Het wordt meestal gebruikt tussen het glas en het frame om een stabiele en veilige montage te bieden. Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot het gebruik van oplegrubber in glazen overkappingen:

  1. Ondersteuning: Oplegrubber fungeert als een dempende laag tussen het glas en het draagframe van de overkapping. Het helpt om de belasting van het glas te verdelen en te voorkomen dat het barst of breekt door druk of schokken.

  2. Waterdichtheid: Het oplegrubber kan ook dienen als afdichting om waterinfiltratie te voorkomen. Het houdt regenwater en vocht buiten, waardoor het interieur van de overkapping droog blijft.

  3. Vermindering van trillingen en geluid: Oplegrubber helpt trillingen te dempen en geluidsoverdracht te verminderen, wat het comfort in de overkapping kan verbeteren. Verminderen van krakende geluid

  4. Flexibiliteit: Het rubbermateriaal van het oplegrubber is meestal flexibel en kan zich aanpassen aan kleine oneffenheden in het glas of het frame, waardoor een betere pasvorm wordt verkregen.

  5. Installatie: Bij de installatie moet het oplegrubber zorgvuldig worden gesneden en geplaatst tussen het glas en het frame. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig wordt verdeeld om ongelijke druk op het glas te voorkomen.

  6. Onderhoud: Periodiek onderhoud kan nodig zijn om ervoor te zorgen dat het oplegrubber zijn afdichtende en ondersteunende functies behoudt. Inspecteer het regelmatig op tekenen van slijtage of schade en vervang het indien nodig.

  Het juiste type oplegrubber en de specificaties kunnen variëren afhankelijk van het ontwerp en de grootte van de glazen overkapping, dus het is raadzaam om contact op te nemen met een professionele glasinstallateur of bouwkundig ingenieur voor advies op maat voor jouw specifieke project.

 • Stootrubber oplegrubber

  Leg uw zware prdukten zoals tegels te rusten op 4 stuks massief rubber blokken om verder te bewerken

 • Ladingzekering

  De Regupol 7210 LS wordt vaak gebruikt als ladingzekering. Deze verkopen we voordelig in rollen van 10 meter.

  U kunt de gewenste stroken dan zelf afknippen of snijden

 • Airco warmtepomp...

Er zijn 42 producten.

Item 1-24 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters