5x5x1 cm vierkant oplegrubber
search
  • 5x5x1 cm vierkant oplegrubber
  • 5x5x1 cm vierkant oplegrubber
  • 5x5x1 cm vierkant oplegrubber

5x5x1 cm vierkant oplegrubber

€ 3,50
Inclusief belasting

16 stuks 50x50x10 mm Rubber granulaat tegeldrager ( 5x5 cm en 1 cm dik )

Aantal

  Beveiligingsbeleid

Wij houden ons aan de regels omtrent Privacy en Cookies. Zie onderin kopje Privacy en Cookies

  Leveringsbeleid

Verzending is onze verantwoording. Voor mee info kopje levering onderin

  Retourbeleid

Zie voor uitgebreide uitleg kopje Herroeping / Retour / Ontbinding hieronder.

  Keurmerk

Goedgekeurd door Webwinkel Keur.

Voor vele toepassing te gebruiken maar ook voor het volgende :

Een verhoogde constructie of een verhoging die onder een plantenbak wordt geplaatst om de afwatering te verbeteren. Dit is een slimme aanpak om te voorkomen dat overtollig water zich ophoopt in de plantenbak, wat schadelijk kan zijn voor plantenwortels. Hier zijn enkele manieren waarop u dit kunt doen:

  1. Gebruik van poten of tegeldragers: Plaats kleine blokjes granulaat rubber onder de plantenbak. Hierdoor kan water gemakkelijk onder de bak weglopen. Zorg ervoor dat de plantenbak stevig en gelijkmatig wordt ondersteund.

  2. hulpmiddel dat wordt gebruikt bij de installatie van terrastegels of bestrating. Het is ontworpen om de tegels boven de ondergrond te verhogen en te ondersteunen, waardoor een gelijkmatig oppervlak wordt gecreëerd en ruimte wordt geboden voor de afwatering eronder. Tegeldragers worden vaak gebruikt bij het aanleggen van terrassen, balkons, dakterrassen en wandelpaden.
  3. Afwatering: Tegeldragers laten water onder de tegels doorstromen, wat helpt bij de afvoer van regenwater. Dit is vooral belangrijk op dakterrassen en balkons.

  4. Luchtcirculatie: Ze zorgen voor luchtcirculatie onder de tegels, wat kan helpen bij het voorkomen van vochtproblemen en het bevorderen van de levensduur van de tegels.

  5. Eenvoudige installatie: Tegeldragers zijn over het algemeen eenvoudig te installeren en vereisen geen cement of speciale lijm. Tegels kunnen gemakkelijk worden geplaatst en verwijderd, wat handig is voor toekomstig onderhoud.